Ved kjøp av våre produkter kan vi tilby levering av big bags med kranbil, løsmasse med tippbil eller kunden kan hente løsmasse selv med henger eller småsekker. Ved henting av løsmasser selv vil det forekomme et lastetillegg på kr 188 i tillegg til produktprisen.

Forside » Nettbutikk » Dekorstein » Naturstein » Naturstein – Skien 50-100 mm

Naturstein – Skien 50-100 mm

Vakker rund naturstein fra Skien 50-100 mm. Den består gjerne av flere bergarter som gir den en estetisk fargevariasjon og en høy dekorasjons verdi.

NB. På bildet ser produktet blankere ut enn ved levering. Dette skyldes at det er et belegg med steinstøv på steinene. Farger og glans fremkommer først når steinene er utlagt og fuktet av regn eller vannspyling. Det vil også alltid være noe over-størrelse og under-størrelse i slike fraksjoner.

Legogruvearbeider er 4 cm.

Det meste av løsmasser leveres i Big Bag-sekker à 1 tonn. Om ønskelig, kan du velge å hente diverse masser i løsvekt på tilhenger hos oss eller levert med tippbil (klikk på løsmasse-knappen under). Pris på løsmasse er pr. tonn.

Obs! En kan ikke bestille Big Bag og løsmasser på en ordre samtidig, fordi Big Bag og løsmasser leveres på to forskjellige biler. 

Produktnummer: 40267 Kategorier: ,

Dette er et naturprodukt, farge og mønster på produkt kan variere.

Levering og henting

Vi leverer storsekker til fastpris kr. 1.990,- til alle postnummer på Nord-Jæren (inntil 11 sekker pr. ordre og rekkevidde på kran til ca. 15 m).

OBS! Ligger adressen utenfor "rekkevidde", eller hvis adressen er ukjent, tar vi kontakt for videre transport- og leveringsbetingelser.