Ved kjøp av våre produkter kan vi tilby levering av big bags med kranbil, løsmasse med tippbil eller kunden kan hente løsmasse selv med henger eller småsekker. Ved henting av løsmasser selv vil det forekomme et lastetillegg på kr 188 i tillegg til produktprisen.

Forside » Nettbutikk » Dekorstein » Singel » Dansk strandsingel 8-12 mm

Dansk strandsingel 8-12 mm

Nydelig Dansk strandsingel.

Egner seg godt som pyntesingel/dekorstein i blomsterbed og potter, under busker, langs husvegger.

Legogruvearbeider er 4 cm.

Det meste av løsmasser leveres i Big Bag-sekker à 1 tonn. Om ønskelig, kan du velge å hente diverse masser i løsvekt på tilhenger hos oss eller levert med tippbil (klikk på løsmasse-knappen under). Pris på løsmasse er pr. tonn.

Obs! En kan ikke bestille Big Bag og løsmasser på en ordre samtidig, fordi Big Bag og løsmasser leveres på to forskjellige biler. 

Produktnummer: 40262 Kategorier: ,

For utlegging på noenlunde jevnt underlag regnes ca. 6 cm tykkelse. 1 storsekk rekker ca til ca. 12m². Størrelsen på steinen i singelen er i hovedsak mellom 8-16 mm (noe avvik må man regne med).

Levering og henting

Vi leverer storsekker til fastpris kr. 1.990,- til alle postnummer på Nord-Jæren (inntil 11 sekker pr. ordre og rekkevidde på kran til ca. 15 m).

OBS! Ligger adressen utenfor "rekkevidde", eller hvis adressen er ukjent, tar vi kontakt for videre transport- og leveringsbetingelser.