Ved kjøp av våre produkter kan vi tilby levering av big bags med kranbil, løsmasse med tippbil eller kunden kan hente løsmasse selv med henger eller småsekker. Ved henting av løsmasser selv vil det forekomme et lastetillegg på kr 188 i tillegg til produktprisen.

Forside » Nettbutikk » Jord og bark » Bark » Prydbark

Prydbark

Flott mørk farge og finmalt struktur. Egner seg til bed og krukker der estetikk og farge er viktig.

Bark har en annen egenvekt enn stein og vi selger den derfor pr kubikk. 1 storsekk tilsvarer 1 kubikk.

Det meste av løsmasser leveres i Big Bag-sekker à 1 tonn. Om ønskelig, kan du velge å hente diverse masser i løsvekt på tilhenger hos oss eller levert med tippbil (klikk på løsmasse-knappen under). Pris på løsmasse er pr. tonn.

Obs! En kan ikke bestille Big Bag og løsmasser på en ordre samtidig, fordi Big Bag og løsmasser leveres på to forskjellige biler. 

Produktnummer: 40792 Kategorier: ,

Hjelper jorden med å holde på fuktigheten, og gir en ryddig og fin overflate. Den er biologisk nedbrytbar og gir næring til jorden, og ikke minst – den gir deg en lettstelt hage

Levering og henting

Vi leverer storsekker til fastpris kr. 1.990,- til alle postnummer på Nord-Jæren (inntil 11 sekker pr. ordre og rekkevidde på kran til ca. 15 m).

OBS! Ligger adressen utenfor "rekkevidde", eller hvis adressen er ukjent, tar vi kontakt for videre transport- og leveringsbetingelser.