Ved kjøp av våre produkter kan vi tilby levering av big bags med kranbil, løsmasse med tippbil eller kunden kan hente løsmasse selv med henger eller småsekker. Ved henting av løsmasser selv vil det forekomme et lastetillegg på kr 188 i tillegg til produktprisen.

Forside » Nettbutikk » Sand, singel og grus » Grus » Bærelag T1 0-32 mm

Bærelag T1 0-32 mm

Underlag til steindekke i gårdsrom, hager og lignende. Gode dreneringsegenskaper.

Legogruvearbeider er 4 cm.

Det meste av løsmasser leveres i Big Bag-sekker à 1 tonn. Om ønskelig, kan du velge å hente diverse masser i løsvekt på tilhenger hos oss eller levert med tippbil (klikk på løsmasse-knappen under). Pris på løsmasse er pr. tonn.

Obs! En kan ikke bestille Big Bag og løsmasser på en ordre samtidig, fordi Big Bag og løsmasser leveres på to forskjellige biler. 

Produktnummer: 40398 Kategorier: ,

Når man skal opparbeide underlaget til et steindekke i gårdsrom, hager og lignende kan et drenerende bærelag på 20-30 cm i bunn være fornfutig. Dette for å skape et varig stabilt underlag. Over bærelaget legges det vi kaller for settelag på ca. 5 cm.

Levering og henting

Vi leverer storsekker til fastpris kr. 1.990,- til alle postnummer på Nord-Jæren (inntil 11 sekker pr. ordre og rekkevidde på kran til ca. 15 m).

OBS! Ligger adressen utenfor "rekkevidde", eller hvis adressen er ukjent, tar vi kontakt for videre transport- og leveringsbetingelser.