Ved kjøp av våre produkter kan vi tilby levering av big bags med kranbil, løsmasse med tippbil eller kunden kan hente løsmasse selv med henger eller småsekker. Ved henting av løsmasser selv vil det forekomme et lastetillegg på kr 188 i tillegg til produktprisen.

Forside » Nettbutikk » Sand, singel og grus » Singel » Strøsingel 2-4 mm

Strøsingel 2-4 mm

Settelag.

Legogruvearbeider er 4 cm.

Det meste av løsmasser leveres i Big Bag-sekker à 1 tonn. Om ønskelig, kan du velge å hente diverse masser i løsvekt på tilhenger hos oss eller levert med tippbil (klikk på løsmasse-knappen under). Pris på løsmasse er pr. tonn.

Obs! En kan ikke bestille Big Bag og løsmasser på en ordre samtidig, fordi Big Bag og løsmasser leveres på to forskjellige biler. 

Produktnummer: 40240 Kategorier: ,

Strøsingel 2-4 mm er godt egnet som settelag til brostein. Brukes også til å etterfylle fugene i brosteinsdekker. Det er en del variasjon i størrelse på brostein. Dette medfører at man må «jobbe» med underlaget for at høyden på brosteinsdekket skal bli lik.

Noen steiner behøver litt ekstra settelag under, andre må man ta bort litt. Det fine med strøsingel er at det ikke «pakker» seg på samme måte som eksempelvis steinstøv 0/5 (som benyttes mye som settesand for betongstein). Dette gjør den langt enklere å jobbe med, og i så måte til anbefalt settelag for granitt brostein.

Levering og henting

Vi leverer storsekker til fastpris kr. 1.990,- til alle postnummer på Nord-Jæren (inntil 11 sekker pr. ordre og rekkevidde på kran til ca. 15 m).

OBS! Ligger adressen utenfor "rekkevidde", eller hvis adressen er ukjent, tar vi kontakt for videre transport- og leveringsbetingelser.