Hvem er vi?

Vi er Heidelberg Materials, Røyneberg Pukkverk. Vi er plassert midt på Solasplitten, like ved Forus. Beliggenheten er svært gunstig for alle som bor i Sola, Sandnes, Stavanger og Randaberg. Røyneberg Pukkverk ble etablert i 1980 og har produsert stein og pukk siden, og har fortsatt mye stein igjen.

Vi er eid av Heidelberg Materials, som er en av verdens største leverandør av byggematerialer -sement, betong, betongelementer, sand, pukk og grus.

Konsernet ble stiftet i 1874, så med snart 150 års erfaring innen bransjen tør vi påstå at vi har den kunnskapen som trengs innen stein.

Hva gjør vi?

Primært driver vi med pukkverk produksjon. Vi tar ut stein som knuses ned til pukk, singel og maskinsand, dette blir brukt som tilslag til entreprenørvirksomhet.

I tillegg til dette så har vi en terminal inne på område hvor vi tar inn varer fra andre produsenter både internt og eksternt. Dette er varer som er godkjent til bærelag, lekeplasser og som pynt i hager og bed.

Kulesteinen vår er også veldig populær å brukes som den er til steinbed og pynt i hager og «vassdrag»

Plassering

Vår beliggenhet ligger sentralt til mellom Stavanger, Sola, Sandnes og Randaberg, rett ved Solasplitten på Forus. Her er det kort kjørevei til det meste, både til kunder fra oss og for dere kunder til byggevareforretninger og lignende.

Våre bestselgere

kr 775,00 inkl. MVA
kr 1.386,00 inkl. MVA
kr 1.338,00 inkl. MVA
kr 1.825,00 inkl. MVA
kr 1.400,00 inkl. MVA

Levering og henting

Vi leverer storsekker til fastpris kr. 1.990,- til alle postnummer på Nord-Jæren*
Ta kontakt om du ønsker levering i løs masse eller vil hente selv fra vårt utsalgssted på Røyneberg.

*inntil 11 sekker pr. lastebil og rekkevidde på kran til ca 15 m.